press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

SANTES CREUS

REHABILITACIÓ EDIFICI

2008

L'edifici està situat en la part exterior del Monestir de Santes Creus i dins del conjunt protegit, en el que s'ha denominat 'recinte exterior'. Aquest recinte 

L'edifici està situat en la part exterior del Monestir de Santes Creus i dins del conjunt protegit, en el que s'ha denominat 'recinte exterior'. Aquest està configurat per dues places: la primera, la plaça de Sant Bernat; la segona, la plaça de Jaume el Just. Els edificis que tanquen aquestes places estaven destinats a diversos serveis en els temps en que la comunitat religiosa regentava en conjunt. En actualitat són seu de administració i els ens locals i habitatges particulars. 

Tant el seu origen additiu com les seves posteriors divisions en diferents propietats han donat lloc a superposicions tant en vertical com en horitzontal de propietats distintes i de cossos de característiques i qualitats molt diferents. 

El respecte per mantenir l'esperit de les edificacions que composen la propietat, ha estat una constant en les decisions que s'han anat prenent en el projecte.