top of page

OBRA PÚBLICA

El nostre estudi d'arquitectura participa activament en concursos de projectes urbanístics, una pràctica que considerem essencial per a l'exploració de noves idees i solucions creatives per als desafiaments urbans actuals.

Aquesta participació se centra en la recerca exhaustiva del context urbà, la comprensió de les necessitats de la comunitat i la identificació d'oportunitats per a la millora dels espais urbans. Mitjançant processos participatius i col·laboratius, involucrem a les parts interessades en la definició dels objectius del projecte i la seva execució.

Amb una àmplia experiència en concursos d'arquitectura urbana, abastem una varietat de temàtiques, des de la revitalització de zones urbanes degradades fins al disseny de nous espais públics i la planificació de ciutats sostenibles. La nostra dedicació i creativitat ens permet presentar propostes competitives que destaquen per la seva innovació, viabilitat i adaptació al context.

Els nostres projectes, nascuts de concursos d'arquitectura urbana, demostren la nostra capacitat per generar solucions d'alta qualitat i impacte positiu en els entorns urbans. Estem compromesos amb la excel·lència en el disseny urbà i la millora dels espais urbans en què operem.

01.jpg
Concurs Badalona habitatges-Incasòl 2020.png
CAP Almenar 2021 Infraestructures.png
bottom of page