• Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

1/5

El solar d'intervenció se situa dins del municipi de Barcelona, al sud de la plaça Llucmajor, al carrer de La Selva entre els carrers Pintor Alsamora i el carrer de Valldemossa, a la seva vorera mar.

El projecte planteja un volum sobre la planta baixa de quatre plantes d'alçada i 12 habitatges per planta.

Es preveu el vestíbul d'accés on hi haurà un espai reservat a bústies, dos  ascensors i l'accés al magatzem comunitari de bicicletes.

La distribució de la planta dels habitatges parteix d'un passadís central de distribució i il·luminat pels seus extrems. 

A aquest passadís hi donen els armaris individuals d'instal·lacions que seran registrables des de l'espai comú.

A banda i banda del passadís es disposen els habitatges i els elements comuns tal com l'escala de comunicació vertical, els ascensors i la sala de bugaderia. 

S'estableix una superfície individual d'aproximadament 40 m2 amb el següent programa: una cuina, una habitació doble amb 1'6 metres linials d'armari, un bany adaptat, una estança amb previsió de desguàs per rentadora i una sala d'estar-menjador.

48 HABITATGES DE LLOGUER PER A JOVES I APARCAMENTS

BARCELONA

2007