• Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

BARCELONA

HabitatgeS PER A JOVES al carrer selva 

2007

El solar d'intervenció se situa dins del municipi de Barcelona, al sud de la plaça Llucmajor, al carrer de La Selva entre els carrers Pintor Alsamora i el carrer de Valldemossa, a la seva vorera mar.

El projecte planteja un volum sobre la planta baixa de quatre plantes d'alçada i 12 habitatges per planta.

Es preveu el vestíbul d'accés on hi haurà un espai reservat a bústies, dos  ascensors i l'accés al magatzem comunitari de bicicletes.

La distribució de la planta dels habitatges parteix d'un passadís central de distribució i il·luminat pels seus extrems. 

A aquest passadís hi donen els armaris individuals d'instal·lacions que seran registrables des de l'espai comú.

A banda i banda del passadís es disposen els habitatges i els elements comuns tal com l'escala de comunicació vertical, els ascensors i la sala de bugaderia. 

S'estableix una superfície individual d'aproximadament 40 m2 amb el següent programa: una cuina, una habitació doble amb 1'6 metres linials d'armari, un bany adaptat, una estança amb previsió de desguàs per rentadora i una sala d'estar-menjador.