press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

CABRILS

CENTRE D'ATENCIÓ PRIMÀRIA 
A CABRILS

2021

amb Ariadna Perich i Roger Such

La proposta es configura a través d’un joc de dos volums prismàtics lligats per un pòrtic metàl·lic. Aquest pòrtic, configurat com un entramat tectònic, proporciona identitat al projecte i adopta un rol multifuncional: fa de frontissa entre els espais interiors i exteriors, articula el programa més públic del centre, assegura la privacitat de les sales d’espera i gradua el control tèrmic a través de la successió de filtres i elements vegetals.

Aquest espai intermedi dota de qualitat els espais interiors i alleugereix l’impacte sobre el paisatge existent.

El conjunt s’integra en l’entorn i s’allunya de la domesticitat de les edificacions veïnes. 

 El pòrtic entre els dos volums, incorpora vegetació que col·labora en el control tèrmic, protecció solar i privacitat. Aquest element es repeteix com a pèrgola per a ordenar la zona verda annexa.

CONCURS