• Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

1/1

Es planteja una plataforma horitzontal on situar el projecte. La seva cota definitiva es definirà en funció de les rasants dels carrers.

Es proposa un via de serveis a la façana nord que connecta amb els carrers B i C. Això permet el funcionament autònom del gimnàs, de la biblioteca i del bar-menjador. 

L'edifici es formalitza en dues barres construïdes al voltant dun pati. A la posterior es proposa l'àrea administrativa, la biblioteca i el gimnàs a la planta baixa. A la planta pis, les aules de docència específica (taller, dibuix, etc,) Al volum anterior les aules d'ESO i Batxillerat. 

L'accés principal de l'edifici per la façana oest. 

Orientació de les aules, nord.

Orientació de circulacions, tutories, aules d'atenció individualitzades, cambres higièniques, etc., sud.

Patis de joc, sud. 

INSTITUT BONAVISTA

BONAVISTA

2002