• Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon

1/7

L'encàrrec se situa als afores de Banyoles, en un turó, al costat de la variant d'Olot.

La principal dificultat va ser l'adaptació del programa al terreny inclinat del vessant que ens va obligar a generar una plataforma horitzontal on recolzar l'edifici.

Sobre la plataforma, el petit edifici.

Recórrer a una proposta abstracta, sense tamanys, sense mides, va ser una opció assumida des del principi. 

Dos volums maclats i mancat de decoració reflexarien les parts diferenciades del programa: el garatge, les oficines i la residència.

Quatre finestres es repeteixen i miren al paisatge de llevant; mentre que, a ponent, l'accés de vehicles i persones.

A l'entrada tres xipresos ens donen la benvinguda. Amb ells una tanca en forma de lletres i la doble fila de moreres que Noni ens va dir.

NOU PARC DE BOMBERS

BANYOLES

2003